مهاجرت ماما به آلمان با موسسه مونارک

بسیاری از افراد تحصیل‌کرده در رشته مامایی، گمان می‌کنند شانس کمی برای مهاجرت ماما به آلمان وجود دارد، این درحالیست که موقعیت خالی برای این رشته در آلمان به وفور یافت می‌شود. در این شرایط، نقش یک موسسه مهاجرتی معتبر در افزایش شانس مهاجرت، انکارناپذیر است. ما در موسسه مهاجرتی مونارک، خدمات و آموزش‌های لازم را به شما ارائه می‌دهیم تا مسیر جدید زندگی خود را با موفقیت طی کنید. مشاوره رایگان

مهاجرت ماما به آلمان با موسسه مونارک

کار مامایی در آلمان، از جمله شغل‌هایی است که این کشور به نیروهای متخصص و ماهر آن نیاز دارد. به دلیل همین احساس نیاز، شاهد افزایش مهاجرت ماما به آلمان هستیم. در واقع کار مامایی در آلمان، یکی از رشته‌های پیراپزشکی است که متخصصان آن از زنان در طول دوره بارداری، زایمان و پس از آن، مراقبت می‌کنند. بسیاری از متقاضیان مهاجرت ماما به آلمان، ممکن است برای کار کردن در این کشور به گذراندن برخی دوره‌های آموزشی نیاز داشته باشند. دوره‌های مکمل آموزشی برای کار مامایی در آلمان به طور معمول شامل 1600 ساعت دوره تئوری و نزدیک به 3000 ساعت دوره عملی است. اگر شما هم یکی از این متقاضیان هستید، باید بدانید که پس از طی کردن این دوره، می‌توانید در مراکز درمانی مختلف در سراسر آلمان مشغول به کار شوید. اگر چه از نظر بسیاری از افراد، مهاجرت ماما به آلمان با شانس کمی همراه است، اما در واقعیت اینگونه به نظر نمی‌رسد و کشور آلمان پذیرای کارشناسان مامایی از سراسر دنیا خواهد بود.

شرایط مهاجرت ماما به آلمان

با توجه به نیاز آلمان به بسیاری از ردیف‌های شغلی مربوط به حوزه بهداشت و پزشکی، با مهاجرت ماما به آلمان، امکان برخورداری از فرصت شغلی ایده‌آل همراه با دستمزد بالا وجود دارد. در کنار شرایط مساعدی که آلمان برای جذب ماما از سراسر کشور در نظر گرفته است، متقاضیان نیز باید برخی شرایط لازم را داشته باشند. به طور مثال ماماهایی که به دنبال مهاجرت به آلمان هستند، باید واجد مدارک تحصیلی و فنی معتبر و مورد نیاز باشند. دریافت مدرک زبان آلمانی سطح B2 یکی دیگر از موارد با اهمیت در مهاجرت ماما به آلمان است. در واقع به دلیل ارتباط مستقیم با خانم‌های باردار، لازم است مهارت زبانی بالایی داشته باشید. همچنین داشتن حداقل دو سال سابقه کاری ضروری است و باید مدارک مربوطه، به سفارت آلمان تحویل داده شوند. توجه داشته باشید که آلمان برای ورود مهاجران، شرط سنی در نظر نگرفته، اما بهترین سنی که برای مهاجرت ماما به آلمان عنوان می‌شود، بین 25 تا 40 سال است.

مهاجرت ماما به آلمان

استخدام پس از مهاجرت ماما به آلمان

برای مهاجرت ماما به آلمان، لازم است متقاضیان دوره‌های آموزشی را در مراکز درمانی و کلینیک‌های این کشور بگذرانند تا به سطح استاندارد مورد نظر آلمان برسند. یکی از ملزومات مهاجرت ماما به آلمان، داشتن مدارک مربوط به مامایی است. مدرک مربوط به تحصیلات دانشگاهی، مدرک زبان سطح B2 و همچنین مدارک مربوط به سابقه کار از جمله مدارک مورد نیاز برای مهاجرت ماما به آلمان است. افراد متقاضی، می‌توانند با ارسال مدارک خود به مراکز درمانی، از آن‌ها دعوت‌نامه شغلی دریافت نمایند. پس از موفقیت در این مرحله و دریافت پیشنهاد شغلی، متقاضیان می‌توانند با در دست داشتن دعوت‌نامه خود، برای اخذ ویزای کاری آلمان اقدام نمایند. در این مرحله لازم است مدارک مورد نیاز جمع‌آوری و به سفارت تحویل داده شود و افراد منتظر نوبت مصاحبه سفارت خود بمانند. فراموش نکنید که صدور ویزای کاری، به موفقیت در این مرحله بستگی دارد. افرادی که ویزای کاری را دریافت می‌کنند، اجازه ورود به آلمان و بازار کار این کشور را دارند و می‌توانند پس از 5 سال کار و فعالیت در این کشور، برای اقامت دائم در این کشور اقدام نمایند. 

 

وضعیت بازار کار بعد از مهاجرت ماما به آلمان

به طور کلی کار مامایی در آلمان در بیمارستان‌ها، درمانگاه‌ها و مراکز مخصوص زایمان انجام می‌شود، با این وجود امکان کار کردن به صورت مستقل نیز برای این افراد وجود دارد. در نتیجه بعد از مهاجرت ماما به آلمان، می‌تواند در مراکز بهداشتی و درمانی فعالیت کنند و یا پس از اخذ شرایط لازم، به طور مستقل در این کشور مشغول به کار شوند. شغل مامایی یکی از شغل‌های جذاب و در عین حال چالش‌برانگیز است. با توجه به اینکه این شغل مهمترین نقش را در وضعیت بهداشتی زنان باردار و تولد نوزادان دارد، در این کشور نگاه ویژه‌ای به این رشته و متخصصان آن می‌شود. وجود بیش از 13 هزار موقعیت خالی برای ماما‌ها در بیمارستان‌های آلمان، نشان‌دهنده نیاز گسترده این کشور به ماما است. این نیاز از سال 2015 به دو برابر آن نیز رسیده و به همین دلیل می‌توان با قطعیت از مطلوب بودن بازار کار مامایی در آلمان سخن گفت. پس اگر نگرانی شما از مهاجرت ماما به آلمان، در خصوص آینده شغلی در آلمان است، باید بگوییم که خیالتان راحت! این کشور به شما نیاز دارد.

 

میزان درآمد کار مامایی در آلمان

درآمد و حقوق یکی از مهمترین فاکتورهایی است که برای مهاجرت ماما به آلمان در نظر گرفته می‌شود. شاید میزان درآمد اولین فاکتور برای مهاجرت ماما نباشد، اما بدون شک، بر تصمیم آن‌ها تاثیر بسزایی خواهد گذاشت. با توجه به نیاز آلمان به نیروهای کادر درمان، شرایط خوبی را برای مهاجرت و کار کردن این افراد فراهم آورده است. می‌توان گفت که کار مامایی در آلمان، یکی از مشاغل پردرآمد در این کشور به شمار می‌رود و شاغلان این حرفه می‌توانند زندگی راحت، با سطح رفاهی مطلوب داشته باشند. لازم به ذکر است که میزان درآمد و حقوقی که ماما در این کشور دریافت می‌کند، مبلغ ثابتی نیست و تحت تاثیر عوامل متعددی از جمله تحصیلات، مهارت و سابقه کار قرار دارد.  

به طور معمول حقوق کار مامایی در آلمان از 2500 یورو در ماه شروع می‌شود. هرچند ممکن است این مبلغ در چند ماه نخست که مربوط به دوره آموزشی می‌شود، پایین‌تر و حدود 800 تا 1500 یورو باشد. همچنین بر اساس آمار، میانگین درآمد ماما در آلمان حدود 41 هزار یورو و کمترین و بیشترین حقوقی که در طول سال می‌توانند به دست آورند، به ترتیب 18900 و 65300 یورو است. اگر در حال بررسی شرایط مهاجرت به عنوان ماما به آلمان هستید، لازم است میانگین درآمد دریافتی خود و هزینه‌هایی که احتمالا در این کشور متحمل می‌شوید را برآورد کنید.

دریافت ویزا برای مهاجرت ماما به آلمان

اخذ ویزا برای مهاجرت ماما به آلمان

اخذ ویزا برای مهاجرت ماما به آلمان از طریق دو روش ویزای "جاب آفر" و "جاب سیکر" امکان‌پذیر است. در روش اول، ویزا برای افرادی که از یک مرکز درمانی یا کلینیک، پیشنهاد شغلی دریافت کرده‌اند، صادر خواهد شد. در روش دوم نیز افرادی که به دنبال کار مامایی در آلمان هستند، می‌توانند ویزای جاب سیکر را دریافت کنند. افراد به واسطه این ویزا، به مدت 6 ماه فرصت دارند در آلمان به جست‌وجوی شغل مورد نظر خود بپردازند. در صورتی که در طول این مدت بتوانند شغلی برای خود فراهم کنند، ویزای آن‌ها به ویزای کاری تبدیل خواهد شد و در غیر این صورت باید به کشور خود برگردند. اخذ ویزا برای مهاجرت ماما به آلمان، نیازمند ارائه برخی مدارک است که عبارت‌اند از:

 

  • مدارک شناسایی (شناسنامه، گذرنامه و …)
  • مدارک تحصیلی با ریزنمرات
  • مدارک مربوط به سابقه کاری مرتبط
  • مدارک و گواهی مربوط به شرکت در دوره‌های تخصصی مرتبط
  • مدرک زبان آلمانی سطح B2
  • دعوت‌نامه همکاری از آلمان
  • ارائه فرم درخواست ویزا و رسید پرداخت هزینه آن
  • ارائه گواهی عدم سوء پیشینه و سلامت جسمی و روانی
  • سایر مدارک از جمله رزومه، بیمه مسافرتی، عکس پاسپورتی و …

گرایش‌های مامایی در آلمان

کار مامایی در آلمان، اهمیت بسیار زیادی دارد، چرا که کارشناسان آن باید در دوران بارداری زنان، به طور پیوسته وضعیت آن‌ها را ارزیابی کنند و اقدامات بهداشتی لازم را انجام دهند. وظایف ماما تنها به دوران بارداری ختم نمی‌شود و این افراد در زمان زایمان و پس از آن نیز همراه مادر و نوزاد بوده و وضعیت سلامتی آن‌ها را بررسی می‌کند. با این اوصاف، در آلمان دو گرایش مامایی وجود دارد که لازم است پیش از مهاجرت ماما به آلمان، با آن‌ها آشنایی داشته باشد. بر اساس این دسته‌بندی، ماما با ماما‌پرستار در کشور آلمان با یکدیگر متفاوت خواهند بود. در واقع در آلمان ماما پرستار به کسی گفته می‌شود که آموزش‌های لازم در هر دو رشته مامایی و پرستاری را گذرانده و تخصص و مهارت لازم در این زمینه‌ها را دارد. این افراد مجوز کار هم به عنوان یک ماما و هم به عنوان پرستار را دارند؛ به همین دلیل موقعیت شغلی بهتری در بیمارستان‌ها و کلینیک‌های درمانی آلمان خواهند داشت. مامای غیرمتخصص یا مامای غیرپرستار نیز افرادی هستند که تنها در زمینه مامایی تخصص دارند. این افراد دانش کافی در حوزه پرستاری را نداشته و به همین دلیل نمی‌توانند در بیمارستان‌ها یا کلینیک‌ها فعالیت کنند. مامای غیر پرستار، عمدتاً در زایمان‌هایی که در منزل یا در مراکز آزاد زایمان انجام می‌شود، می‌تواند فعالیت کند؛ در نتیجه موقعیت شغلی برای او بسیار محدودتر است. اگر چه این دسته از افراد خدمات خود را با قیمتی بسیار پایین‌تر از بیمارستان‌ها ارائه می‌دهند، اما بیمه پزشکی، خدمات آن‌ها را پوشش نمی‌دهد. از آن‌جایی که مزیت‌های گرایش ماماپرستار بیشتر است، عمدتاً مهاجرت ماما به آلمان برای این گرایش انجام می‌شود.

گرایش های مامایی در آلمان

معادل‌سازی مدرک برای مهاجرت ماما به آلمان

یکی از مهمترین شروط مهاجرت ماما به آلمان، انجام معادل‌سازی مدارک است و با انجام آن، ماما می‌تواند در آلمان مشغول به کار شود. ماماهایی که تحصیلات دانشگاهی، سابقه کاری مرتبط و همچنین مدرک زبان آلمانی دارند، می‌توانند به یکی از مراکز درمانی مورد تایید آلمان، درخواست دهند. این مراکز وظیفه دارند که به متقاضیان خارجی در زمینه گذراندن دوره معادل‌سازی، کمک کنند. پس از آن‌که مدارک ماما توسط این مراکز تایید شد، دعوت‌نامه همکاری برای مهاجرت ماما به آلمان صادر می‌شود و در نهایت متقاضیان می‌توانند برای اخذ ویزای آلمان اقدام کنند. پس از دریافت ویزا و مهاجرت ماما به آلمان، نوبت به مرحله بعدی معادل‌سازی می‌رسد. لازم به ذکر است که اگر پیش از این مرحله مدرک زبان آلمانی سطح  B2 را اخذ نکرده باشید، باید در یک دوره فشرده زبان آلمانی شرکت کرده و پس از رسیدن به این سطح در آزمون زبان شرکت نمایید.

در فرایند مهاجرت ماما به آلمان، دو روش کلی به منظور تایید صلاحیت ماماهایی که در آزمون زبان قبول شده‌اند، وجود دارد. در روش اول، ماما باید یک دوره سازگاری که حدود 6 تا 12 ماه طول می‌کشد را در یکی از بیمارستان‌های آلمان بگذراند و سپس در یک آزمون شفاهی شرکت کند. در صورت قبولی در این آزمون، فرد می‌تواند به عنوان ماما در یک مرکز درمانی مشغول به کار شود و از دولت آلمان حقوق دریافت کند. در روش دیگر، ماما می‌تواند به منظور اثبات مهارت خود، در یک آزمون کتبی شرکت کند و پس از قبولی در آن، یک دوره 3 تا 6 ماهه را برای کسب آمادگی‌های لازم بگذراند.